Depressie therapie bij Psychologen Leeuwarden

Als je depressief bent, ben je alleen

Je voelt je ‘leeg’, je bent somber, neerslachtig. Niet een paar dagen, maar al een hele tijd. Daarnaast heb je waarschijnlijk nog andere klachten. Misschien heb je slaapproblemen terwijl je toch heel moe bent, je piekert en bent prikkelbaar, je merkt dat je je minder goed kan concentreren.

Mensen die zich depressief voelen, zonderen zich vaak af. Ze vervreemden, ook van diegenen die juist dichtbij staan.

Het stille gevecht

Daarbij komt dat het hartstikke lastig is om te weten of je depressief bent. Vooral in de periode voor de depressie worden de gevoelens gemakkelijk afgedaan. Een tandje erbij, een keertje goed uitslapen, de kiezen op elkaar. Maar het wordt steeds zwaarder. En het wordt ook steeds moeilijker om er over te praten. Het gevecht tegen de gevoelens wordt stiller en steeds meer van binnen.

Heb je deze klachten en gevoelens, praat eens met een psycholoog. En doorbreek jouw stille gevecht.

Waarom voel ik me depressief?

Gevoelens van depressie kunnen overal vandaan komen. Soms vertaalt een nare ervaring zich in depressieve klachten. Maar het kan heel goed zijn dat je, van buiten bekeken, alles helemaal voor elkaar hebt en je je toch zo voelt.

Contact Psychologen Leeuwarden

Heb je een vraag, wil je advies of een afspraak maken bij een psycholoog? Bel ons secretariaat op 058 – 58 53 741. Al onze medewerkers zijn geschoold in de psychologie en kunnen je goed helpen. Wij hebben vaak geen wachtlijst en zijn bereikbaar tussen 08.30 en 20.30