Met welke klachten ga je naar Psychologen Leeuwarden?

Bel en vertel

Er zijn veel klachten die een psychische basis hebben; van ontwikkelingsstoornissen, sociaal-emotionele stoornissen tot oververmoeidheid en dwanggedachten, verslavingsproblemenstress op het werk en een vastzittende relatie. Ik hanteer als vuistregel dat het hebben van een klacht al reden genoeg is om eens met een psycholoog te praten.

Je maakt je zorgen

Als ouder kun je om heel veel verschillende redenen bezorgd zijn om je kind. Misschien is de situatie thuis niet onbezorgd en zondert je kind zich af, misschien heeft je kind gedragsproblemen waar je zelf maar moeilijk mee om kunt gaan. Of, je kunt er je vinger niet op leggen maar je bent er van overtuigd dat het niet helemaal goed gaat.

Je zit vast

Er zijn veel cliënten die het gevoel hebben ‘vast te zitten’. In hun werk, in de relatie of in zichzelf. Het lijkt wel alsof alles gevangen is in bepaalde patronen en het lukt je niet om er zelf uit te komen.

Je bent bang

Andere klachten hebben te maken met angsten. Bang zijn om te falen, bang dat er dingen gebeuren, bang voor reacties van anderen. In sommige gevallen zijn de angsten heel concreet en durf je bepaalde zaken echt niet meer te doen.

Je hebt pijn

Er zijn veel dingen die pijn doen. Verlies van dierbaren, maar ook het verlies van een baan, een scheiding, je kinderen minder zien. Grote teleurstellingen voelen soms hetzelfde als groot verlies. Die pijn kan je leven bepalen.

Of zomaar…

Een grote groep mensen zit gewoon niet helemaal lekker in hun vel. Ze piekeren, liggen wakker, zijn huilerig. En het gaat allemaal wel, maar het voelt niet goed. Het lijkt alleen maar erger te worden. En tegelijkertijd vragen ze zich af of ze zich niet aanstellen.

En dan zijn er nog duizenden dingen die niet in woorden zijn te vatten. Ik hoop dat ik je hiermee een handreiking heb gegeven om je klachten te duiden. Maar, nogmaals, bel me gerust, dan kan ik je veel beter helpen.

Contact Psychologen Leeuwarden

Heb je een vraag, wil je advies of een afspraak maken bij een psycholoog? Bel ons secretariaat op 058 – 58 53 741. Al onze medewerkers zijn geschoold in de psychologie en kunnen je goed helpen. Wij hebben vaak geen wachtlijst en zijn bereikbaar tussen 08.30 en 20.30