Over Psychologen

Heel makkelijk

‘Moet ik naar een psycholoog?’ – veel mensen met vragen en klachten vragen dit zich af. Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: zodra je jezelf deze vraag stelt is het nuttig om eens bij een psycholoog langs te gaan.

Maar het is ook lastig

Het is wel begrijpelijk dat je aarzelt. Veel mensen doen dat. Je vraagt je af of jouw gevoelens of gedrag wel dat échte probleem zijn. Omdat je niet weet hoe een ander zich van binnen voelt.

En daar gaat het nu net om. Jij bent de enige meetlat waarlangs je jouw kwaliteit van leven kunt beoordelen. En daarom heeft jouw innerlijk altijd gelijk. En als je vast zit, zit je vast; als je pijn hebt, heb je pijn; en ga zo maar door. En als dat zo is, dan moet je er wat aan gaan doen. Niet alleen, maar samen met een psycholoog.

Ik wil je op het hart drukken om niet te lang rond te lopen met de twijfel of je wel naar een psycholoog moet. Ga, want een innerlijke klacht is hetzelfde als eentje aan de buitenkant: als je er niks aan doet wordt het alleen maar erger.

Neem dus die verantwoordelijkheid en geloof in jezelf en in je eigen kracht!

Psychologen Leeuwarden werkt vanuit het grondbeginsel dat je zélf alles in huis hebt om je klachten te boven te komen. De psycholoog helpt je op weg, geeft mogelijkheden en methodes waarmee je ziet wat je doet, hoe je je gedraagt, hoe je beweegt, hoe je instinctief reageert. Voor veel mensen is dat een eye-opener. Voor bijna iedereen is het even confronterend, vooral in het begin.

Je gaat met je eigen gedrag aan de slag. De psycholoog zet op die manier processen van inzicht aan, je begrijpt jezelf beter, je leert wie je kunt zijn, je leert roeien met de riemen die je hebt.

Deze manier van therapie kan soms indrukwekkend zijn, niet altijd even leuk, maar met geweldig resultaat én snel effect.

Contact Psychologen Leeuwarden

Heb je een vraag, wil je advies of een afspraak maken bij een psycholoog? Bel ons secretariaat op 058 – 58 53 741. Al onze medewerkers zijn geschoold in de psychologie en kunnen je goed helpen. Wij hebben vaak geen wachtlijst en zijn bereikbaar tussen 08.30 en 20.30