Over ons

Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past.

Bel met Psychologen Nederland op 058 – 58 53 741, we helpen je graag aan een goede psycholoog in Leeuwarden of omgeving.

Maak kennis met ons

Hieronder kan je alvast kennismaken met een aantal psychologen in de regio.

Sandra de Cocq, Relatietherapeut, Leeuwarden

Psychologen Leeuwarden - Sandra de Cocq

Een relatie draait om balans. Enerzijds is het belangrijk dat je er voor elkaar bent als partners, anderzijds moet je niet teveel op je partner gaan leunen. Ik help jullie om daar een gezond evenwicht in te vinden.


Lisa Schutte, Psycholoog, Leeuwarden

Psychologen Leeuwarden - Lisa Schutte

Als psycholoog wil ik mensen begeleiden om het beste uit zichzelf te halen. Ik wil weten wat iemand dr ijft enzet mij graag in om mensen meer inzicht te geven in hun kwaliteiten en aandachtspunten.


Lilian Ramdien, Psycholoog, Leeuwarden

Psychologen Leeuwarden - Lilian Ramdien

Mijn naam is Lilian Ramdien, psycholoog in Leeuwarden. In mijn therapie ga ik uit van de veerkracht die jij als persoon hebt. Samen gaan we er voor zorgen dat jij op eigen kracht weer verder kunt.


Amrah van Til, Psycholoog, Stiens

Psychologen Leeuwarden - Amrah van Til

Ik beschouw mijzelf als flexibel, betrokken, geduldig, open, daadkrachtig en leergierig met veel passie en toewijding voor het vak als psycholoog. Ik heb hart voor mensen en wil hen graag begeleiden om hun kracht en talenten (meer) te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.


Jelly Bootsma, Therapeut, Sneek

Psychologen Leeuwarden - Jelly Bootsma

In mijn praktijk behandel ik vele uiteen lopende klachten zoals fobieën, depressies, levensvragen en rouwverwerking.