Therapie in Leeuwarden

Direct, dichtbij en zonder omweg

Bij Psychologen Leeuwarden werken wij met een breed scala aan therapieën en methodes om mijn cliënten te helpen. De belangrijkste, en degene die wij het meest gebruik heet cognitieve gedragstherapie.

Cognitief gedragstherapie

Wat houdt dat in? Nou, cognitief betekent ‘gedachten’ en gedrag natuurlijk ‘hoe je je gedraagt’. Veel klachten vinden hun oorsprong in gedachtekronkels die je gedrag bepalen. Maar veel van die gedachtekronkels kloppen eigenlijk helemaal niet. Om er achter te komen welke gedachten veel beter passen die je meteen helpen in jouw situatie ga je zelf op onderzoek. Je komt er proefondervindelijk achter wat er zou gebeuren als je de dingen eens anders deed. Is het wel zo eng? Voelt het wel zo raar? Reageer je wel zo anders? En hoe voelt het voor jou, voor jullie?

Die aanpak is heel concreet. We gaan aan het werk en komen er, in redelijk korte tijd achter wat wel en niet werkt en wat dat met je doet. Het belangrijkste van de behandeling is dat je het écht zelf doet.

Prachtig resultaat

De behandelingen van Psychologen Leeuwarden hebben in de regel prachtig resultaat voor de cliënten. Aan het eind van de rit is de klacht verholpen, of je hebt geleerd haar in je leven op te nemen, je hebt jezelf hervonden – op eigen kracht.

Psychologen Leeuwarden – verschillende klachten en therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Psychologen Leeuwarden. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links:

Contact Psychologen Leeuwarden

Heb je een vraag, wil je advies of een afspraak maken bij een psycholoog? Bel ons secretariaat op 058 – 58 53 741. Al onze medewerkers zijn geschoold in de psychologie en kunnen je goed helpen. Wij hebben vaak geen wachtlijst en zijn bereikbaar tussen 08.30 en 20.30